Webshop Keurmerk
Al meer dan 10 jaar ervaring
Voor Particulieren en Bedrijven
De ballonnenspecialist uit de Zaanstreek!

Set van 2 ballonnenpilaren Fabulous Fifty

Set van 2 ballonnenpilaren Fabulous Fifty
Productomschrijving
Deze Set van 2 ballonnenpilaren Fabulous Fifty is gemaakt met de kleuren Goud Metallic, Zilver Metallic en Zwart Parelmoer. De Set van 2 ballonnenpilaren Fabulous Fifty op deze foto heeft het folie cijfer 50 in de kleur goud bovenop. De hoogte van de ballonpilaren is ca. 1.85 meter, maar de ballonnenpilaar kan in vrijwel elke gewenste afmeting wor...

Deze Set van 2 ballonnenpilaren Fabulous Fifty is gemaakt met de kleuren Goud Metallic, Zilver Metallic en Zwart Parelmoer. De Set van 2 ballonnenpilaren Fabulous Fifty op deze foto heeft het folie cijfer 50 in de kleur goud bovenop. De hoogte van de ballonpilaren is ca. 1.85 meter, maar de ballonnenpilaar kan in vrijwel elke gewenste afmeting worden gemaakt. Uiteraard kunnen we deze ballonpilaar ook maken in andere kleuren en cijfers.

De ballonpilaren zijn bij Balloonzone uiteraard in vrijwel elke kleurstelling en in vrijwel elke afmeting verkrijgbaar. Staat je gewenste ballonnenpilaar niet op onze website? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Eerder door u bekeken