Webshop Keurmerk
Al meer dan 10 jaar ervaring
Voor Particulieren en Bedrijven
De ballonnenspecialist uit de Zaanstreek!

Set van 2 ballonnenpilaren Finally Sixteen

Set van 2 ballonnenpilaren Finally Sixteen
Productomschrijving
Deze Set van 2 ballonnenpilaren Finally Sixteen is gemaakt met de kleuren Zilver Metallic en Wit Parelmoer. De Set van 2 ballonnenpilaren Finally Sixteen op deze foto heeft het folie cijfer 16 in de kleur Zilver bovenop. De hoogte van de ballonpilaren is ca. 2,5 meter, maar de ballonnenpilaar kan in vrijwel elke gewenste afmeting worden gemaakt. U...

Deze Set van 2 ballonnenpilaren Finally Sixteen is gemaakt met de kleuren Zilver Metallic en Wit Parelmoer. De Set van 2 ballonnenpilaren Finally Sixteen op deze foto heeft het folie cijfer 16 in de kleur Zilver bovenop. De hoogte van de ballonpilaren is ca. 2,5 meter, maar de ballonnenpilaar kan in vrijwel elke gewenste afmeting worden gemaakt. Uiteraard kunnen we deze ballonpilaar ook maken in andere kleuren en cijfers.

De ballonpilaren zijn bij Balloonzone uiteraard in vrijwel elke kleurstelling en in vrijwel elke afmeting verkrijgbaar. Staat je gewenste ballonnenpilaar niet op onze website? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Eerder door u bekeken