Ballonboog voor bedrijven

Ballonnenboog voor je bedrijf bestellen

Het spreekt voor zich dat een ballonboog wel de juiste uitstraling geeft voor uw organisatie, daarom maakt Balloonzone elke ballonboog geheel in de kleuren van uw eigen huisstijl. Vooraf zullen wij duidelijk met u overleggen wat de mogelijkheden zijn en hiervan een voorstel doen. Ballonbogen zijn verkrijgbaar in vrijwel elke kleurencombinatie welke u maar kunt bedenken. Natuurlijk zullen wij de ballonboog geheel aanpassen aan uw eigen entree en deze precies pas maken. Een ballonboog bestellen met de juiste afmetingen en in de kleuren van uw eigen bedrijf, staat garant voor veel extra attentiewaarde.

Welke ballonboog kies jij?

Ballonbogen worden meestal ingezet voor openingen of speciale acties in winkels en bedrijven. Een ballonboog van Balloonzone uit Zaanstad - Amsterdam staat garant voor veel extra attentiewaarde voor uw winkel, bedrijf of organisatie. 

Interesse?
Vraag een offerte aan.

Ballonboog voor een opening

Een ballonnenboog is een perfecte ballondecoratie voor bij de entree van uw trouw locatie en feest locatie. De ballonnenboog welke uiteraard door Balloonzone perfect op maat wordt gemaakt en om de entree deur wordt geplaatst, zal een feestelijke welkom zijn voor alle gasten op de bruiloft.
De entree waar de ballonnenboog is geplaatst kan nog mooier worden door een loper te plaatsen waarover de bruiloftsgasten moeten lopen, om vervolgens onder de ballonnenboog door de bruiloft te betreden.
Balloonzone is de specialist in ballonnenbogen en andere ballondecoratie voor bruiloften en trouwerijen. Onze ervaren medewerkers kunnen helpen om de perfecte ballonnenboog en ballondecoratie voor de bruiloft of trouwerij te ontwerpen.

Ballonboog voor een speciale actie

Wanneer er een winkel wordt geopend of heropend moet dit natuurlijk zonder twijfel bekend worden bij alle potentiele klanten. Door het inzetten van een ballonnenboog voor de entree van een winkel zullen veel potentiele klanten zien dat de winkel geopend is, en weer terecht kunnen in de winkel.
Een ballonnenboog is ook het perfecte promotiemiddel om net dat stukje extra aandacht te krijgen van voorbijgaande potentiele klanten. Een ballonnenboog is niet alleen een feestelijke en ontzettend leuke manier om extra aandacht te verkijgen van potientiele klanten, maar zorgt er ook voor dat er meer bezoekers in de winkel komen.

Bekijk de verschillende Ballonbogen voor bedrijven

Interesse in een ballonboog voor je bedrijf?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!