Een Ballonnenmuur voor elke gelegenheid

De veelzijdige wand van ballonnen

Een ballonnenmuur is op vele verschillende manieren te gebruiken bijvoorbeeld voor een opening, evenement of feest. Daarnaast is een ballonnenmuur ook perfect als achtergrond voor foto's. Het geeft niet alleen een feestelijke uitstraling, maar zorgt ook voor veel attentiewaarde bij klanten. Balloonzone maakt ballonnenmuren op maat in elke gewenste kleur en afmeting. Het is zelfs mogelijk om een tekst of logo in de ballonwand te verwerken. Een ballonwand als decoratie of als onthulling of opening is altijd een succes!

Welke ballonnenmuur kies jij?

De meeste mooie ballonnenmuur bestellen kan in vrijwel elke kleur en in vele verschillen modellen. Of het nu is voor een verjaardag, kinderfeestje, jubileum, winkelopening of bruiloft ballonnenmuur staat altijd voor feest. Bij Balloonzone kun je gemakkelijk je ballonnenwand bestellen en op locatie laten afleveren en plaatsen.

Een ballonnenmuur valt op!

Als je echt iets onvergetelijks viert dan horen daar natuurlijk de herinneringen bij die vastgelegd worden zoals foto's. Wat is er nou feestelijker dan een foto met ballonnen als achtergrond?! Kies ballonnen in kleuren die passen bij het thema of de stijl van het evenement. Ballonnen zijn immers feest, ook in een ballonnenmuur.

Een ballonnenmuur voor een opening

Een ballonwand is een uitermate geschikte en feestelijke ballondecoratie voor een onthulling van iets speciaals of de opening van een winkel of bedrijf. De ballonwand geheel in de huisstijl van uw organisatie zorgt voor een opvallende gebeurtenis wanneer deze door de directie en/of medewerkers wordt stuk geprikt.
Om de ballonwand helemaal in eigen stijl te krijgen is het zelfs mogelijk om een tekst of logo in de ballonwand te verwerken, dit staat ook nog eens erg leuk in tijd voorafgaande aan de opening of onthulling. Balloonzone maakt elke ballonwand speciaal op maat, zodat elke ballonwand uniek is.

Bekijk de verschillende Ballonnenmuren

Interesse in de mooiste ballonmuren?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!