Ballonnenmuur voor bedrijven

Ballonslinger voor je bedrijf bestellen

Een muur van ballonnen zorgt niet alleen voor een leuke onthulling of opening, maar heeft daarnaast ook een feestelijke uitstraling. Dus u valt op en creëert direct een hoop nieuwsgierigheid bij de voorbijgangers en potentiele klanten. Want hoe zal de nieuwe winkel eruit zien?

Een ballonnenmuur of ballonnenwand kan worden gemaakt in vrijwel elke gewenste kleur en zelfs met bijvoorbeeld een bedrijfslogo.
Voor een onthulling of als backdrop, een ballonnenmuur staat altijd voor feest en valt op!

Interesse in een ballonnenmuur gekregen?

Ballonnenmuren worden meestal ingezet voor een onthulling of als backdrop. Een ballonnenmuur of ballonnenwand kan worden gemaakt in vrijwel elke gewenste kleur en zelfs met bijvoorbeeld een bedrijfslogo.

Interesse?
Vraag een offerte aan.

Een ballonnenmuur voor een onthulling

Een ballonnenmuur is een geweldige decoratie voor een onthulling. Het is een muur gemaakt van ballonnen die zorgt voor spanning en verrassing tijdens het onthullingsmoment. De ballonnenmuur kan voor een object geplaatst worden zodat deze nog niet zichtbaar is.

De ballonnenmuur kan worden ontworpen in verschillende vormen die passen bij het thema van de onthulling. Balloonzone kan de muur zorgvuldig installeren, zodat deze stevig staat en er perfect uitziet. Onze gespecialiseerde medewerkers adviseren u graag over de mogelijkheden.

Een ballonnenmuur als backdrop

Als je echt iets onvergetelijks viert dan horen daar natuurlijk de herinneringen bij die vastgelegd worden zoals foto's. Wat is er nou feestelijker dan een foto met ballonnen als achtergrond?! Kies ballonnen in kleuren die passen bij het thema of de stijl van het evenement. Ballonnen zijn immers feest, ook in een ballonnenmuur.

Bekijk de verschillende Ballonnenmuren voor bedrijven

Interesse in een ballonnenmuur voor je bedrijf?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!