Een Cloudbuster ballon voor elke gelegenheid

Maak het feestelijk met cloudbusters

Een grote ballon van ca 90cm doorsnede, of te wel cloudbusters, zijn een mooie en stijlvolle ballondecoratie welke bestaat uit een grote ballon gevuld met lucht of met helium, welke naar wens is afgewerkt met diverse ballonnen en linten. De cloudbuster is zeer geschikt voor bruiloften maar ook voor Gender Reveal is de Cloudbuster een hele mooie ballondecoratie. De grote ballon zou zelfs bedrukt kunnen worden met een eigen logo of tekst. Balloonzone maakt de grote cloudbusters geheel naar eigen wens.

Welke cloudbuster kies jij?

De meest mooie cloudbuster ballonnen bestellen kan in vrijwel elke kleur en in vele verschillen opdrukken. Of het nu is voor een verjaardag, gender reveal, kinderfeestje, jubileum, winkelopening of bruiloft cloudbusters staan altijd voor feest. Bij Balloonzone kun je gemakkelijk je grote helium ballonnen bestellen en op locatie laten afleveren en plaatsen.

Cloudbusters voor je bruiloft

Er zijn vele gelegenheden te bedenken waarbij een cloudbuster van van een grote helium ballon ontzettend mooi zal zijn als decoratie van het feest. Want wat denk je van een aantal cloudbusters voor een verjaardag, kinderfeest of geboorte. Maar natuurlijk zijn de helium cloudbusters  ook de perfecte bruiloft decoratie van uw Trouw locatie of feest locatie. Een helium cloudbusters kan worden gebruikt als trouw locatie en feest locatie decoratie en wordt geheel naar uw eigen wensen, in uw eigen kleuren gemaakt. Cloudbusters zijn uitermate geschikt als decoratie voor binnenhuis.

Gender Reveal Cloudbusters

Op een knallende en feestelijke manier het geslacht van de baby bekend maken? Dat kan met onze Gender Reveal Cloudbusters. Een gender reveal ballon is een grote, ondoorzichtige ballon gevuld met gekleurde confetti en helium. De buitenkant van de ballon is vaak neutraal van kleur, zoals goud of zwart, om het geslacht van de baby geheim te houden. De grote ballon bestaat in verschillende soorten zoals een effen kleur maar ook met teksten zoals Ready to pop! De Cloudbuster wordt op een bepaald moment tijdens het feest door de aanstaande ouders of een speciale gast doorgeprikt, waardoor de gekleurde confetti vrijkomt. De kleur van de confetti onthult het geslacht van de baby.

Interesse in de mooiste cloudbusters?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!