Een Cadeauballon leuk om te geven

Cadeau met WOW-Factor

Hoe leuk is het om iets origineels te geven voor een verjaardag of trouwerij? Natuurlijk kan een kaartje en een envelop, maar een cadeau in een ballon is natuurlijk wel vele malen leuker om te geven en te krijgen. Wij maken cadeau ballonnen voor vele verschillende gelegenheden als een verjaardag, bruiloft of pensioen. De cadeau ballonnen kunnen helemaal naar eigen wens worden samengesteld. Wil je kleine ballonnen in de grote transparante cadeau ballon, wil je er confetti in, een knuffel of geld? Wij maken de cadeau ballon die past bij de gelegenheid en de ontvanger.

Welke cadeauballon laat jij maken?

Cadeauballonnen kunnen worden gemaakt geheel naar je eigen wens. De cadeauballonnen zijn erg leuk om als cadeau te geven op een verjaardag, bruiloft of jubileum. 

In de cadeau ballon kan een klein cadeau of bijvoorbeeld geld. 

De cadeauballonnen worden door ons ter plekke in de showroom gemaakt.

Cadeauballon laten maken

 

Wat zijn cadeau ballonnen precies? Het is een grote doorzichtige ballon die is gevuld met kleine ballonnen en confetti. In de grote ballon kunnen allerlei soorten cadeaus geplaatst worden zoals geld, knuffels of andere verrassingen. Ze worden versierd met een leuke ballon bovenop en afgewerkt met lintjes. Ook wordt er een ballonvoet geleverd zodat de cadeau ballon kan blijven staan. Het leukste is dat cadeau ballonnen verkrijgbaar zijn in allerlei soorten gelegenheden zoals een verjaardag, bruiloft, babyshower, jubileum of gewoon zomaar. Het grootste voordeel van een cadeau ballon is dat ze wow-factor hebben bij het geven van een kado. Ben je opzoek naar een cadeau ballon, dan helpen onze gespecialiseerde medewerkers je graag opweg bij het kiezen van de samenstelling.

Geld cadeau's verzamelen met deze gave enveloppen doos

 

De enveloppen doos is een hele leuke maar ook handige decoratie voor bijvoorbeeld een verjaardag of bruiloft. De enveloppen doos biedt een veilige plek om enveloppen met waardevolle inhoud te bewaren. Tegelijkertijd is het ook een leuke en vrolijke ballondecoratie voor op de feesttafel. De enveloppen doos kan gemaakt worden voor verschillende gelegenheden zoals een bruiloft, verjaardag maar ook voor een jubileum of een babyshower. De kleuren zijn geheel naar eigen wens in te vullen. Ben je opzoek naar een enveloppen doos decoratie neem dan contact met ons op, onze gespecialiseerde medewerkers helpen je graag verder.

 

Interesse in de mooiste cadeauballonnen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!