Een Ballonnenhart een romantische decoratie

Maak het feestelijk met een ballonnenhart

Een ballonnenhart is een mooie en romantische ballondecoratie voor een bruiloft, trouwerij of jubileum. Een ballonnenhart kan worden gemaakt op een frame, zodat er een vorm van ballonnen ontstaat, of volledig in 3-d! Ballonnenharten kunnen als ballondecoratie worden opgehangen aan het plafond, tegen de achtergrond of op een pilaar.
Balloonzone maakt elke ballonnenhart geheel op maat in elke gewenste kleur.

Welk ballonnenhart kies jij?

De meeste mooie ballonharten bestellen kunnen in vrijwel elke kleur en in verschillen modellen. Of het nu is voor een verjaardag, kinderfeestje, jubileum, promotieactie of bruiloft ballonnenharten staan altijd voor feest. Bij Balloonzone kun je gemakkelijk je ballonharten bestellen en op locatie laten afleveren en plaatsen.

Dubbel ballonnenhart voor je bruiloft

Twee ballonnenharten welke in elkaar zijn verweven. Een romantische en zeker mooie sfeervolle ballondecoratie, welke perfect past als ballondecoratie voor een bruiloft, jubileum of ander liefdevol feest. De dubbele ballonnenharten worden allebei in een andere kleur naar wens gemaakt, zodat de verwevenheid van de twee ballonnenharten goed duidelijk is. Het dubbele ballonnenhart kan op bijvoorbeeld een bruiloft of trouwerij worden gebruikt als ballondecoratie welke wordt opgehangen aan het plafond of als ballondecoratie tegen de wand als mooie achtergrond informatie.
Balloonzone maakt elk dubbele ballonnenhart speciaal voor de klant op maat, geheel naar eigen wens in vrijwel elke denkbare afmeting.

Een ballonnenhart volledig in 3-d

3 dimensionale ballonnenharten zijn zeker een unieke ballondecoratie welke direct opvalt en een romantische sfeer creëert op je feest. De 3-d ballonnenharten zijn rondom hartvormige, zijn volledig gevuld en lopen ook dikker uit in het midden van het hart. De 3d ballonnenharten kunnen worden opgehangen aan een plafond of als wand feestversiering op een feest locatie. Uiteraard zijn de 3-d ballonnenharten te bestellen in vrijwel elke gewenste kleur en afmeting.

Bekijk de verschillende Ballonnenharten

Interesse in de mooiste ballonnenharten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!