Zelf Heliumballonnen opblazen

Heliumballonnen zelf opblazen met een heliumtank

Balloonzone is officieel dealer van BalloonGaz helium, dit zijn heliumtankjes welke je gewoon koopt en dus je eigendom worden. Het voordeel is dat je de heliumfles dus niet terug hoeft te brengen en er ook geen borg wordt betaald. Wanneer de fles nog niet leeg is, kun je deze gewoon dicht draaien en bewaren tot een volgende keer. Zodra de fles leeg is, kan deze gewoon worden weggegooid met het oud ijzer. Of je doet creatief en maakt er een bloempot, bijzettafel of zelfs kleine bbq van! BalloonGaz helium is uitermate geschikt voor het vullen van kleinere aantallen heliumballonnen tot maximaal ongeveer 40 -50 stuks per heliumfles. De BalloonGaz heliumflessen zijn gemakkelijk te bestellen in onze webshop.

Op zoek naar heliumballonnen?

Ben je op zoek naar mooie heliumballonnen als tafeldecoratie of als vloerdecoratie? Of wil je losse heliumballonnen bestellen?

Balloonzone heeft een ruim assortiment aan verschillende ballonnen welke kunnen worden gevuld met helium.

Huur een heliumcilinder bij Balloonzone

Als je lekker veel ballonnen wilt opblazen met helium kun je er beter voor kiezen om een heliumfles bij ons te huren. Voor de verhuur van helium hebben wij twee soorten flessen in onze collectie. Heliumflessen van het merk Ballonnium, van 10 liter en van 20 liter. Met de heliumflessen van 10 liter kun je ongeveer 200 tot 300 ballonnen opblazen van normaal formaat, met de 20 liter heliumflessen kun je tot 500-600 ballonnen opblazen met helium. Je huurt een heliumfles compleet met vulnippel voor een periode van maximaal 7 dagen. Voor meer informatie over helium huren en de actuele verhuurprijzen kun je het beste even contact met ons opnemen.

Heliumtank kopen bij Balloonzone

Wanneer je een klein aantal ballonnen wilt oppompen dan kun je het beste kiezen om een wegwerp heliumcilinder te kopen bij Balloonzone.
Deze wegwerp heliumcilinder wordt je eigendom en mag na gebruik gewoon worden weggegooid. Je kunt er voor kiezen om de heliumcilinders in eens volledig te gebruiken of om er meerdere keren een aantal ballonnen mee op te pompen. De BalloonGaz heliumcilinders zijn verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen, een kleine cilinder voor ca. 20-30 om ca. 25-30 ballonnen mee op te pompen en een grote cilinder om ca. 45-50 ballonnen mee op te pompen.
De BalloonGaz heliumcilinders kun je gemakkelijk bestellen.

Zelf heliumballonnen vullen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!