Heliumballonnen voor op je bruiloft

heliumballonnen los of een tros als bruiloftdecoratie

Met helium heliumballonnen kun je op een relatief gemakkelijk wijze een trouwlocatie of feestlocatie in geheel eigen stijl decoreren. Balloonzone kan losse heliumballonnen, helium vloerdecoraties en helium tafeldecoraties voor jullie bruiloft op verschillende manieren en verschillende stijlen maken. De mooiste heliumballonnen bruiloftdecoratie voor jullie trouwen vindt je bij Balloonzone!

Welke heliumballon kies jij?

De meeste mooie heliumballonnen bestellen voor je bruiloft kan in vrijwel elke kleur en in vele verschillen modellen met of zonder opdruk. Bij Balloonzone kun je gemakkelijk je heliumballonnen bestellen en op locatie laten afleveren en plaatsen. Interesse gekregen in onze heliumdecoraties?

Een tros heliumballonnen als tafeldecoratie

Met tafeldecoraties van heliumballonnen kunt u op een realtief gemakkelijk wijze uw trouwlocatie of feestlocatie in uw eigen stijl decoreren. Balloonzone Balloondecorations kan tafeldecoraties van heliumballonnen voor uw bruiloft op verschillende manieren en in verschillende stijlen maken.

Helium ballontrossen kunnen op verschillende manieren worden opgebouwd, zo kunt u de ballonnen op verschillende hoogtes laten zweven of juist op dezelfde hoogte. Ook kunt u zelf beslissen hoeveel ballonnen er per tros gebruikt moeten worden, welke kleuren er gebruikt moeten worden en of er eventueel ballonnen met een opdruk gebruikt moeten worden. U kunt er zelfs voor kiezen meerdere ballonnen in elkaar te hebben. Wij raden aan om minimaal 6 ballonnen in een tafeldecoratie te gebruiken.

Een tros heliumballonnen als vloerdecoratie

Een mooie tros van verschillende heliumballonnen aan een gewicht zijn ideaal te gebruiken als bruiloftdecoratie. Door het combineren van verschillende kleuren heliumballonnen kunt u de vloerdecoratie geheel naar eigen wens en in eigen stijl laten maken. Om uw bruiloftdecoratie geheel tot zijn recht te laten komen op uw trouwlocatie is het mooi om trossen heliumtafeldecoratie en heliumvloerdecoratie met elkaar combineren.

Helium vloerdecoraties kunnen op vele verschillende manieren worden opgebouwd, zo kunt u de ballonnen op verschillende hoogtes of juist op dezelfde hoogte ophangen. Ook kunt u zelf beslissen hoeveel ballonnen er per tros gebruikt moeten worden, welke kleuren en of er eventueel ballonnen met een opdruk gebruikt moeten worden. U kunt er zelfs voor kiezen om een ballon in een andere ballon te doen. Helium vloerdecoraties worden kant en klaar geleverd op locatie.

Interesse in de mooiste heliumballonnen voor je bruiloft?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!