Balloonzone - Ballondecoratie, ballonnen en heliumballonnen

Balloonzone al jaren uw partner voor ballonnen en helium in Zaanstad

Over ons

Balloonzone is een klein landelijk werkende organisatie gevestigd in de Zaansteek, tussen Amsterdam, Haarlem, Alkmaar en Hoorn, en al ruim 5 jaar toonaangevend en innoverend op het gebied van ballondecoratie voor zowel de particuliere markt als de zakelijke markt. Balloonzone is een zelfstandige onderneming waarbij service, kwaliteit en contact met de klant hoog in het vaandel staan. Klant en kwaliteit staat bij ons altijd op de eerste plaats! 

Bedrijfsgegevens

KVK nummer: 75113171
BTW nummer: NL8601.47.460.B01

De online feestwinkel en ballonnenwinkel van Balloonzone is webshop.balloonzone.nl


Service

Creativiteit, mooie ballondecoratie en tevreden klanten is waar alles om draait bij Balloonzone. Onze klantenservice staat 5 dagen per week voor u klaar per telefoon, email en socialmedia. Zo kunt u zelf kiezen welke manier van contact u het prettigst vindt.
Onze ballondecorateurs en chauffeurs leveren zelfs 7 dagen per week ballonnen, helium ballonnen en ballondecoratie af in heel Nederland. Leveringen in het weekend zijn bij Balloonzone dus geen enkel probleem!

Wij doen er alles aan om uw vragen snel en naar tevredenheid te beantwoorden, zodat u precies weet waar u aan toe bent. 

Onze algemene voorwaarden

Bekijk hier onze algemene voorwaarden


 

Kwaliteit en milieu

Balloonzone is een verantwoordelijk ondernemend ballonnenbedrijf en is daarom aangesloten bij de branchevereniging De Groene Ballon. Als erkend lid van De Groene Ballon gaat Balloonzone bewust om met ballonnen, verantwoord voor mens, dier en milieu.

Bezorgservice

Ballondecoratie gemakkelijk bestellen en op locatie laten bezorgen en plaatsen is geen probleem voor Balloonzone! Wij leveren 7 dagen per week, door heel Nederland! Ballonnen in o.a. Zaanstad, Wormerveer, Wormer, Zaandam, Krommenie, Assendelft, Oostzaan, Amsterdam, Alkmaar, Haarlem, Purmerend, Hoorn, Beverwijk, Velsen, Castricum, Assendelft, Heemstede, Heemskerk, Wormer, Egmond, Lisse, Almere, Schagen, Hoofddorp, Aalsmeer, Den Helder en Akersloot.

Wilt u meer informatie?

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u een offerte laten opstellen? Maak hieronder een keuze uit de contactopties.

Waarom u kiest voor Balloonzone

  • Ballondecoratie voor Trouwen, Recepties en Bruiloften
  • Ballondecoratie voor een Geboorte, een Babyshower of een Kraamfeest
  • Ballondecoratie voor een Verjaardag of een Jubileum
  • Ballondecoratie voor Openingen, Events of ter Promotie
  • Ballonnen wedstrijden en Helium ballonnen
  • Ballonnen Bedrukken met tekst of logo