Ballondecoraties, Zakelijk

Opening Dio Drogisterij Nederland

Ballonpilaren in het paars en groen voor de opening van diverse Dio Drogisterij winkels op 11 verschillende locaties in Nederland.

Opening Dio Drogisterij Nederland

Afgelopen januari heeft DIO Drogisterij Nederland maar liefst 11 nieuwe vestigingen geopend op verschillende plaatsen in Nederland. Speciaal voor deze gelegenheid hebben wij van Balloonzone deze vestigingen mogen voorzien van feestelijke en opvallende ballondecoratie volledig in de huisstijl van DIO Drogisterij.
Voor de openingen van de winkels is gekozen om twee ballonpilaren voorzien van een grote topballon te plaatsen bij de entree. Ballonpilaren zijn gemakkelijk in gebruik en handzaam voor de medewerkers, maar vooral ontzettend opvallend. 
Zeer geslaagde openingen!

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *