Ballondecoraties, Trouwen

Mooie tafel aankleding voor een bruiloft bij Inntel Hotels Zaandam – Amsterdam in Zaandam

Afgelopen jaar een bruiloft bij Inntel Hotels Zaandam - Amsterdam, in het centrum van Zaandam, mogen aankleden met onze helium tafeldecoraties.

In samenwerking met Bloemenstudio Lia en Inntel Hotels, is de diner tafel ontzettend mooi, stijlvol en feestelijk aangekleed.
Nadat het bruidspaar elkaar het ja-woord hadden gegeven in de nieuwe trouwzaal in het gemeentehuis van gemeente Zaanstad, kon het bruidspaar samen met de gasten direct door naar de mooie trouwfeest zalen van Inntel Hotels in Zaandam.

Mooie tafel aankleding voor een bruiloft bij Inntel Hotels Zaandam - Amsterdam in Zaandam

Over Inntel Hotels Zaandam - Amsterdam

Achter de unieke Zaanse huisjes van Inntel Hotels Zaandam - Amsterdam, schuilt een prachtige locatie voor een bruiloft of feest in stijl.
Maar ook het ja-woord geven kan bij Inntel Hotels. Alles wordt volledig afgestemd op de wensen van het bruidspaar, met uiteraard een goede service en heerlijk eten voor een gegarandeerd succesvol evenement.
Balloonzone en Bloemenstudio Lia hebben een goede relatie met Inntel Hotels, dit resulteert weer in de meest mooie bruiloft decoratie met ballonnen en bloemen.

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *