Ballondecoraties, Zakelijk

Hotel NH Collection Amsterdam Doelen

Heropening van Hotel NH Collection Amsterdam Doelen met grote speciaal bedrukte helium ballonnen als decoratie.

Hotel NH Collection Amsterdam Doelen

Voor de heropening van het gerenoveerde Hotel NH Collection Amsterdam Doelen hebben wij ter decoratie speciaal bedrukte ballonnen gevuld met helium geplaatst op de begane grond van het hotel. Deze grote bedrukte ballonnen waren bedrukt met het logo van NH Collection en gevuld met helium een geweldig mooie en stijlvolle ballondecoratie, welke naadloos aansloot op de stijl van NH Hotel Collection Doelen Amsterdam.

Heeft u ook interesse in grote bedrukte ballonnen?
Kijk dan op onze pagina ballonnen bedrukken.

Over Hotel NH Collection Amsterdam Doelen

Het NH Collection Amsterdam Doelen Hotel is het oudste en beroemdste hotel in Amsterdam. Dit prachtige gebouw, dat dateert uit de 17e eeuw, ligt aan de oevers van de rivier de Amstel, in het hart van het historische centrum van de stad. Niet vreemd dat al velen hier hebben overnacht, van koningin Victoria tot de Beatles.

  • centraal gelegen tussen de Dam en het Rembrandtplein
  • op loopafstand van de leukste musea, bezienswaardigheden en winkels van Amsterdam
  • De Nachtwacht van Rembrandt is geschilderd op de 1e verdieping.

Het hotel heeft 81 kamers op 5 verdiepingen. De kamers variëren van Superior tot Suites. De elegante kamers hebben stuk voor stuk grote ramen die veel daglicht binnenlaten. De kamers aan de gracht bieden prachtig uitzicht.

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *